Szállók

Bocskai Panzió

Elhelyezkedés: Pest Rózsadombján, a XVII. kerületben, a Bocskai István u. 26. szám alatt, zöldövezeti környezetében található a Bocskai Panzió, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető, a Ferihegyi repülőtértől 2 percre, közvetlen kapcsolattal az M0-ás, M3-as, M4-es, M5-ös autópályával.

Kispesti Red Star Hotel

Elhelyezkedés: Budapesten, a XIX. kerületben, a Hofherr Albert utca 3/B szám alatt található a Kispesti Szálló, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. Közvetlen kapcsolattal az M0-ás, M3-as, M4-es, M5-ös autópályával.

Pesti úti szálló

Elhelyezkedés: Budapest egyik legnagyobb kerületének kertvárosi részében, a XVII. kerület fő ütőerén, a Pesti út 41/C szám alatt található a Pesti Szálló, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető. Közvetlen kapcsolattal az M0-ás, M3-as, M4-es, és M5-ös autópályával.

Tóalmás utcai apartman-ház

Elhelyezkedés: Budapest kelet-pesti oldalán, a XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep zöldövezeti, csendes, meghitt, családi házas környezetben helyezkedik el a Tóalmás utca 74. szám alatti szálláshelyünk, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető, a Rákoscsabai vasútállomástól 2 percre, és közvetlenül az M0-ás autópálya mellett.