Tóalmás utcai apartman-ház

Elhelyezkedés:

Budapest kelet-pesti oldalán, a XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep zöldövezeti, csendes, meghitt, családi házas környezetben helyezkedik el a Tóalmás utca 74. szám alatti szálláshelyünk, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető, a Rákoscsabai vasútállomástól 2 percre, és közvetlenül az M0-ás autópálya mellett.

 

Szobainformációk:

A szállónkat úgy alakítottuk ki, hogy a munkavállalókon és diákokon kívül a fővárosba látogató, pihenni vágyó párok ill. kisgyerekes családok igényeit is kielégíthessük, ezért itt apartmanok is kialakításra kerültek.
A szálló 40 fő kényelmes, kulturált elhelyezését biztosítja, 2-3-4-5 férőhelyes szobákban, melyek a vendégek kényelméhez hűtővel, kábel TV-vel, kártyás telefonnal felszereltek (pótágyazhatók).
A tisztálkodást nemenként elkülönített fürdőszobák és toalettek biztosítják, főzési és melegítési lehetőséggel felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére. A szolgáltatásokat, úgymint a mosási, főzési-melegítési, vasalási lehetőséget a szállásdíjak magukban foglalják.
Nagy gondot fordítunk panziónk tisztaságára, ezért a szobák (fürdőszoba) és a közös helyiségek tisztaságáról naponta (ISO minőségben) végzett takarítással, a tiszta ágynemű-cseréről minimum 2 hetente ill. szükség szerint gondoskodunk.
A családias környezetben a barátságos hangulatot fokozza a pihenőkert, udvar. 
A kikapcsolódáshoz, sportoláshoz, pihenéshez segítséget nyújt vendégeink részére a szomszédos partnerintézmények területén működő fitness, szolárium, aerobic, konditerem, számos sportpálya (foci, kosár, kézi, röplabda), uszoda. Étkezési lehetőséget a szomszédos partner éttermek (Mimi Kínai Étkezde, Liget Center) biztosítják, kielégítve a vegetáriánusok igényeit is.
Parkolási lehetőség a szálló előtti területen és a zárt udvari parkolóban.

 

Árak:

Állandó kedvezmények, figyelje folyamatos akcióinkat.

Csak most, szállásfoglalási díj nélkül!

        – 1-6 napig: bruttó 2.050 Ft/fő/nap

        – 7-13 napig: bruttó 1.800 Ft/fő/nap

        – 14 naptól: bruttó 1.600 Ft/fő/nap