Bocskai Panzió

Elhelyezkedés:

Pest Rózsadombján, a XVII. kerületben, a Bocskai István u. 26. szám alatt, zöldövezeti környezetében található a Bocskai Panzió, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető, a Ferihegyi repülőtértől 2 percre, közvetlen kapcsolattal az M0-ás, M3-as, M4-es, M5-ös autópályával.

Szobainformációk:

Panziónkat úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink részére kényelmes, csendes, családias környezetben tudjunk elhelyezést biztosítani, 2-3 ágyas (pótágyazható), napfényes, fürdőszobás (zuhanyzós-mosdós-WC-s), hideg-melegvizes mosdós szobákban.
A szobáink felszereltsége, melyek vendégeink kényelmét szolgálják: kártyás telefon, hűtőszekrény, kábel TV, ill. a világ eseményei után érdeklődőknek ill. a távoli családtagokkal történő kapcsolattartáshoz internet elérhetőséget biztosítunk.
A szolgáltatásokat, úgymint a mosási, főzési-melegítési, vasalási lehetőséget a szállásdíjak magukban foglalják.
Nagy gondot fordítunk panziónk tisztaságára, ezért a szobák (fürdőszoba) és a közös helyiségek tisztaságáról naponta (ISO minőségben) végzett takarítással, a tiszta ágynemű-cseréről minimum 2 hetente ill. szükség szerint gondoskodunk.
A családias környezetben a barátságos hangulatot fokozza a pihenőkert, udvar, sok virág, csobogó, kerti tó, napozóterasz, otthonosan kialakított, többségében erkélyes szobák.
A kikapcsolódáshoz, sportoláshoz, pihenéshez segítséget nyújt vendégeink részére a szomszédos partnerintézmények területén működő fitness, szolárium, aerobic, konditerem, számos sportpálya (foci, kosár, kézi, röplabda), uszoda. Étkezési lehetőséget a szomszédos partner éttermek (Mimi Kínai Étkezde, Lidi Mama Konyhája, Jani Falatozója, Donna Pizzéria, Tacuba Étterem) biztosítják, kielégítve a vegetáriánusok igényeit is.
Parkolási lehetőség a panzió előtti és a hátsó udvari, kamerával őrzött parkolójában.

Árak (2019.02.01-től):

Közös fürdőszoba használattal a szoba díja:
– 2 ágyas szoba: 8.000 Ft
– 3 ágyas szoba: 12.000 Ft
– 4 ágyas szoba: 15.000 Ft-
-3 ágyas erkélyes szoba: 15.000 Ft
– 4 ágyas erkélyes szoba: 20.000 Ft

Privát fürdőszobás szoba:
– 2 ágyas szoba: 12.000 Ft/éj
– francia ágyas szoba: 13.000 Ft/éj
– 3 ágyas erkélyes szoba: 15.000 Ft /éj
– 2 személyes szoba: 140.000 Ft/hó
IFA: 400 Ft/fő/éj

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, viszont nem tartalmazzák a helyben fizetendő IFA-t (amelyet a 18. életévüket betöltött vendégeinknek kell fizetnie), melynek mértéke 340 Ft/fő/éj.

Hosszabb távú (szerződéskötés) tartózkodás, ill. nagyobb létszám esetén egyedi árajánlatot készítünk cégek számára is. Célunk, hogy vendégeink már az első találkozáskor olyan bánásmódban részesüljenek, mintha már régóta ismernénk egymást, és már távozáskor úgy érezzék, hogy ismételt budapesti tartózkodásuk alkalmával a mi szolgáltatásainkat veszik újból igénybe.

Igénybe vehető szolgáltatások

A vendégeket 24 órás recepciós szolgálat fogadja: csomag-értékmegőrzés, posta és üzenettovábbítás, ébresztési és taxi rendelési szolgáltatás.

Megközelíthetőség:

Kőbánya-Kispest:

        – 98-as buszra kell felszállni, amiről a Bocskai István utcai megállónál kell leszállni

Őrs vezér tere:

        – 168E jelzésű busszal a Melczer utcáig, majd onnan a 98-as vagy a 198-as busszal a 3. megálló a Bocskai István utca, ott kell leszállni

Ferihegy:

        – 93-as vagy a 200E jelzésű busszal kell jönni, a Csévéző utcáig, majd ott át kell szállni a 98-as vagy a 198-as buszra, amivel a Bocskai István utcai megállóig kell jönni

Népliget:

        – M3-as metróval Kőbánya-Kispestig, és onnan 98-as busszal a Bocskai István utcáig

Keleti pályaudvar:

        – Rákoshegyi vasútállomás, majd onnan a 198-as vagy a 98-as busszal a Bocskai István utcai megállónál kell leszállni

Látnivalók / kikapcsolódási lehetőségek:

        – Merzse-mocsár

        – Rákos-patak

        – Podmaniczky-Vigyázó kastély

        – Bogáti-Hajdú villa

        – Gózon Gyula Kamaraszínház

        – Erdős Renée Ház

        – Naplás-tó környéke

        – Nepomuki Szent János Plébániatemplom

        – Vidadomb

Személyzetünk szakmai felkészültségének, a sokéves tapasztalatnak, valamint a kitűnő adottságoknak köszönhetően, egyre többen részesítenek előnyben a többi budapesti szálláslehetőségekkel szemben. Ha elnyertük tetszését, javasoljuk, hogy ezt az oldalt helyezze a kedvencei közé.